Het is vandaag:
 
Wachtwoord vergeten

Gebruikersnaam en/of wachtwoord  vergeten door ouder

Wanneer u nog wel uw gebruikersnaam weet, maar uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de volgende stappen om een nieuw wachtwoord op te vragen.

1.       Ga naar de volgende website: https://gymnasiumbreda.magister.net

2.       Klik op wachtwoord vergeten?

3.       Vul uw gebruikersnaam in en klik op toesturen, er wordt een e-mail verstuurd met instructies naar het adres dat is gekoppeld aan uw Magister account. Let op! De instructies moeten binnen 15 minuten worden uitgevoerd. Als u géén mail ontvangt, neem dan contact op met administratie@gymnasiumbreda.nl ,het kan zijn dat er dan een verkeerd e-mailadres gekoppeld is aan uw account.

Als u naast uw wachtwoord ook uw gebruikersnaam niet meer weet, neem dan ook contact op met administratie@gymnasiumbreda.nl, het mailadres dat u daarvoor gebruikt, moet binnen Magister bekend zijn. Geef in dit bericht ook de volledige naam en klas op van uw kind(eren).  Na het ontvangen van uw gebruikersnaam kunt u een wachtwoord aanvragen volgens bovenstaande methode.

               Wijzigen van het ontvangen wachtwoord

Zodra u bent ingelogd met het nieuw ontvangen wachtwoord, kunt u zelf een nieuw wachtwoord kiezen. Ga hiervoor naar het tandwieltje (naast de uitlogknop in de rechterbovenhoek). Hier kunt u tevens uw mobiel nummer wijzigen.