Article Details
Geslaagd bezoek Braziliaans IJSO-team Bericht geplaatst op: 7-12-2017

Gisteren, 7 december, is het Braziliaanse IJSO-team bij ons te gast geweest in het kader van de IJSO gastschooldag. De leerlingen van onze school die vorig jaar deelnamen aan de IJSO organiseerden deze dag.

Om 10 uur arriveerden de Brazilianen op school. Na een rondleiding door school en kennismaking, volgde om 11 uur een les Engels bij mevrouw Van Veen. Leerlingen wisselden typische dingen over Nederland en Brazilië met elkaar uit. Verrassend: onze Braziliaanse gasten vonden het hier maar koud. En wat keken ze hun ogen uit bij het zien van al die fietsen rond school. Een enkele Braziliaan waagde zelfs een fietstochtje rond de school.

Na een stadswandeling en een heerlijke lunch, volgde ’s middags het hoogtepunt van de dag: lasergamen in de gymzaal. Aan het eind van de dag had niemand zin om afscheid te nemen. Er zijn dan ook de nodige contactgegevens uitgewisseld.

Kortom: een zeer geslaagde dag voor iedereen!